ОБЩЕСТВО

назад

Директор парка "Яуза" Сапронов провел встречу с учениками театра "Тодес"

Директор парка "Яуза" Сапронов провел встречу с учениками театра "Тодес"
Передовик парку "Яуза" Александр Сапронов зустрівся з учнями театру танцю Алли Духової "Тодес", повідомляє Агентство "Москва".

Учні "Тодеса" проводять репетиції своїх виступів на території парку, повідомляє видання. Сапронов нагадав, що до "Яузи" прилягають 10 районів Москви, проте є й такі, які не мають спільного кордону з парком. "Тому наша загальна мета полягає в тому, щоб розповісти якомога більшій кількості мешканців північно-східу, що існує такий перлина, як парк "Яуза" – найпротяжніший парк в Європі", – розповів він. Клуб друзів парку "Яуза", за словами директора, дозволяє людям з різними ідеями щодо поліпшення природного простору удосконалювати парк і пропонувати свої заходи. Зокрема, друзі парку отримують особливі умови використання інфраструктури "Яузи", вказав він. "Активні і небайдужі москвичі, які візьмуть участь у проекті, отримають переваги, знижки, пільги при використанні прокату, надана можливість дізнаватися першими про події, які відбуваються у нас. Це концерти класичної музики, форуми, квести, екологічні екскурсії та багато іншого", – уточнив Сапронов. Крім того, директор парку нагадав, що колись також займався танцями. Діана Єфієва, директор "Тодеса", підкреслила, що репетиції триватимуть з того моменту, коли дозволить погода. "Парк чудовий, красивий, розвивається з кожним днем. Дякую вам велике", – заключила вона. Раніше стало відомо, що парк Героїв Вітчизняної війни 1812 року благоустроють на південному сході Москви. Тут, у столичному районі Мар'їно, впорядкують спортивні майданчики та зони для відпочинку з дітьми, оновлять газон, встановлять нові лавки і ліхтарі, а також замінять покриття доріжок. Парк Героїв Вітчизняної війни в Мар'їно благоустроють у 2024 році.

Предыдущая новость Следующая новость
вверх


Онлайн издание MOS.NEWS - актуальные новости Москвы. Здесь можно получить достоверную и объективную информацию о том, что ежедневно происходит в столице. Наш ресурс для тех, кому интересно все, что касается любимого города. Основной принцип ресурса – правдивое и оперативное освещение событий, соблюдение стандартов качественной журналистики и приоритет интересов москвичей. Наши читатели могут выразить свою точку зрения в комментариях к новостям, обсудить знаковые события в авторских колонках, спланировать отдых с афишей Москвы, принять участие в формировании новостного контента, наконец, узнавать новое и развиваться.

Наши партнёры

ГОРОДСКАЯ СЕТЬ ПОРТАЛОВ ГРУППЫ MOS.NEWS